Apple Blue NATO G10 Military Nylon Strap - SS

Apple Blue NATO G10 Military Nylon Strap - SS
Apple Blue NATO G10 Military Nylon Strap - SS Apple Blue NATO G10 Military Nylon Strap - SS

    Opties

€9,95 €14,50
 In winkelmandje

Deze NATO band van het Nederlandse merk Superstrap is gemaakt van sterk geweven nylon. De uiteinden zijn door middel van laser gesealed waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft en de RVS gesp en bandhouders zijn voor extra stevigheid doorgestikt.

Het bijzondere aan deze NATO band, is dat de gesp is bevestigd met een bandpen, waardoor deze vervangen kan worden door een eigen gesp, bijvoorbeeld van het merk van het horloge waaraan u de band wilt monteren. Daarnaast zijn Superstrap NATO horlogebanden (de naam Superstrap staat op een van de metalen passanten) langer dan normaal: 30 centimeter. Dit zorgt voor meer mogelijkheden de band terug te kunnen vouwen en maakt de banden ook draagbaar voor mensen met een wat bredere pols. Ook de plaatsing van de passanten is hier op aangepast: ze staan verder weg van de gesp.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze band gratis bandpennen, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld, het en kan van een bandje van een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Superstrap
Type NATO
Kleur blauw
Materiaal nylon (nato/zulu)
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht ja
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Fossil CH2952 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer CH2952 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00