17mm DW Classy en Dapper Horlogebandjes

Horlogebanden.com is officieel verkooppunt van vervangende Daniel Wellington horlogebanden. We voeren de volledige collectie horlogebanden van Daniel Wellington en leveren deze uit eigen voorraad - de banden worden op weekdagen binnen 24 uur verzonden.

Om er achter te komen welke breedtemaat horlogebandje u nodig heeft, kun tu op de achterkant van uw Daniel Wellington horloge kijken. Daar staat naast het type (Classy, Classic, Dapper of Grace) ook een code van 5 tekens. Na de eerste letter volgen twee cijfers, die overeenkomen met de breedtemaat van de kast van uw horloge. Staat hier '40', dan heeft u een 20mm horlogebandje nodig, staat hier '38', dan heeft u een 19mm horlogebandje nodig, bij '36' heeft u een 18mm bandje nodig, bij '34' heeft u een 17mm bandje nodig en bij '26' een 13mm horlogebandje. Op deze pagina vindt u de 17 millimeter brede horlogebanden voor de Daniel Wellington Classy en Dapper modellen met een horlogekast diameter van 34 millimeter.

Bandjes van Daniel Wellington zijn (zolang de breedtemaat de juiste is) onderling uitwisselbaar; u kunt dus ook een andere kleur of ander materiaal nemen.
Producten per pagina
Producten per pagina