Hirsch Capitano II Louisiana Alligator Horlogebandje Semi-Mat Goudbruin

Hirsch Capitano II Louisiana Alligator Horlogebandje Semi-Mat Goudbruin
 

    Opties

€199,00 €264,00
 In winkelmandje

De Hirsch Capitano heeft een krachtig midden, wat de band een sterk en sportief uiterlijk geeft en daardoor veel gedragen wordt aan de grotere horloges van de duurde horlogemerken, zoals Breitling. De band is gemaakt van speciaal geselecteerd Louisiana alligator leer (CITES gecertificeerd), dat in vaten geverfd is en een mooie matte borsteling heeft. De voering is gemaakt van aangenaam zacht Silkglove leer.

De flink dik gevulde Hirsch Capitano is geschikt voor alle horloges met een rechte aanzet en wordt als vervangende horlogeband  voor grotere horloges van o.a. de volgende merken gebruikt: Breguet, Breitling, Chopard, Girard-Perregaux, Omega, Panerai, Sinn, Ulysse Nardin en Zenith.

Wilt u deze horlogeband eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak en bezoek ons in Rotterdam. Deze horlogeband is verkrijgbaar (=) in de volgende maten:

Breedte band in mm

20

22

24

Breedte band bij gesp (mm)

18

20

20

Dikte band bij kast (mm) 6,8 6,8 8,0

Lengtemaat*

 

 

 

L - 20 cm (8/12)

* De maat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld - zonder de gesp of het horloge meegegeven.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf per bandje afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Hirsch
Type Capitano
Code 04807079
Kleur bruin - licht
Materiaal leer
Soort leer alligator
Structuur alligator
Voering silkglove
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting antiallergisch RVS
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt ja
Prijscategorie € 75,- en meer

Aanbevolen producten

Hirsch Heavy Calf Horlogebandje 100M Water Resistant Goudbruin

Hirsch Heavy Calf is zo sterk en slijtvast als het topkwaliteit kalfsleer waar het van gemaakt is. Het horlogebandje is bestand tegen water en transpiratie en heeft een dikke vulling gemaakt van echte leervezels, waardoor de band uitermate geschikt is voor aan elk sporthorloge.

€64,00

Diesel DZ7321 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7321 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€39,50

Diesel DZ7357 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7357 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€39,50

TW Steel Horlogebandje CE1201 Blauw 22mm

De originele vervangende blauwe TW Steel CEB1201 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel CE1201 (CEO Canteen), maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 22 millimeter band

€71,00