Hirsch Capitano II Louisiana Alligator Horlogebandje Semi-Mat Zwart

Hirsch Capitano II Louisiana Alligator Horlogebandje Semi-Mat Zwart
 

    Opties

€199,00 €264,00
 In winkelmandje

De Hirsch Capitano heeft een krachtig midden, wat de band een sterk en sportief uiterlijk geeft en daardoor veel gedragen wordt aan de grotere horloges van de duurde horlogemerken, zoals Breitling. De band is gemaakt van speciaal geselecteerd Louisiana alligator leer (CITES gecertificeerd), dat in vaten geverfd is en een mooie matte borsteling heeft. De voering is gemaakt van aangenaam zacht Silkglove leer.

De flink dik gevulde Hirsch Capitano is geschikt voor alle horloges met een rechte aanzet en wordt als vervangende horlogeband  voor grotere horloges van o.a. de volgende merken gebruikt: Breguet, Breitling, Chopard, Girard-Perregaux, Omega, Panerai, Sinn, Ulysse Nardin en Zenith.

Wilt u deze horlogeband eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak en bezoek ons in Rotterdam. Deze horlogeband is verkrijgbaar (=) in de volgende maten:

Breedte band in mm

20

22

24

Breedte band bij gesp (mm)

18

20

20

Dikte band bij kast (mm) 6,8 6,8 8,0

Lengtemaat*

 

 

 

L - 20 cm (8/12)

* De maat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld - zonder de gesp of het horloge meegegeven.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf per bandje afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Hirsch
Type Capitano
Code 04807059
Kleur zwart
Materiaal leer
Soort leer alligator
Structuur alligator
Voering silkglove
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting antiallergisch RVS
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt ja
Prijscategorie € 75,- en meer

Aanbevolen producten

Hirsch Osiris Horlogebandje Rundbox Leer Blauw

De Hirsch Osiris is een niet opdringerig, tijdloos mooi horlogebandje, gemaakt van het beste rundbox leer. Het leer van de Osiris is volgens de oude Italiaanse tradities van leerbewerking met de hand gerold, waardoor het leer een bijzondere glans krijgt en buitengewoon slijtvast is

€35,00

Diesel DZ4346 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4346. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€39,50

TW Steel Horlogebandje TS5 Zwart Rubber 24mm

De originele vervangende zwarte TW Steel TWB183 horlogeband gemaakt voor de TW Steel TS5 Grandeur Tech, maar ook geschikt voor alle TW Steel Grandeur Tech horloges met een 24 millimeter band.

€67,00

TW Steel Horlogebandje TS6 Zwart Rubber 24mm

De originele vervangende zwarte TW Steel TWB184 horlogeband gemaakt voor de TW Steel TS6 Grandeur Tech, maar ook geschikt voor alle TW Steel Grandeur Tech horloges met een 24 millimeter band.

€67,00