Hirsch Cashmere Horlogebandje met Alo Vera Glanzend Paars

 

    Opties

€17,00 €39,00
 In winkelmandje

De Hirsch Cashmere is een innovatie op gebied van leer; bij deze horlogebanden wordt het leer aan de binnenkant van de band met gel van de Aloë Vera plant behandeld. De verzorgende eigenschappen van Aloë Vera op de huid worden al eeuwen erkend. De waardevolle stoffen in het sap van deze plant hebben een verzachtende en vochtinbrengende werking.

De verzachtende werkstoffen komen tijdens het dragen vrij en worden op de huid overgedragen. Het resultaat is een nieuwe huidvriendelijke horlogeband die aan de pols zacht aanvoelt en deze tegelijkertijd verzorgt. De Hirsch Cashmere is een mooi plat horlogebandje met een lichte glans. Aan de buitenkant is de horlogeband gemaakt van het beste kalfsleer.

Deze Hirsch horlogeband is verkrijgbaar (=✔) in de volgende maten:  

Breedte band in mm: 14 16 18 20
Breedte band bij gesp (mm): 12 14 16 18
Dikte band aan kast (mm): 2,5 2,5 2,5 2,5
Lengtemaat*        
M - 18 cm (7/11)  

* De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Hirsch
Type Cashmere
Code 03902186
Kleur paars
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer - aloe vera
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Dikte horlogekant/punt zie tabel
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting staal - antiallergisch
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Fossil ES3908 Horlogeband Beige Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer ES3908 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00

Michael Kors MK8456 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK8456 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00