Hirsch Jumper Horlogebandje Buffelgrain Rood

Hirsch Jumper Horlogebandje Buffelgrain Rood
 

    Opties

€28,00 €33,00
 In winkelmandje

De Hirsch Jumper is een horlogeband van natuurlijk gelooid kalfsleer met buffel-nerf, in eersteklas Hirsch-kwaliteit verwerkt: bijzonder sterk, waterbestendig en met een buitengewoon lange levensduur. De markante contrastnaad in sportief elegante kleurtinten maakt dat de Jumper vooral een perfect accessoire is voor jonge en jong gebleven horlogeliefhebbers.

De Hirsch Jumper horlogeband is verkrijgbaar (=) in de volgende maten:

Breedte band in mm:

22

Breedte band bij gesp (mm):

20

Dikte band bij kast (mm): 4,9

Lengtemaat*

 

L - 20 cm (8/12 cm)

* De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.


* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Hirsch
Type Jumper
Code 04402020-L
Kleur rood
Materiaal leer
Soort leer leer
Structuur buffel
Voering leer - antiallergisch
Lengte excl. gesp 200 mm (L)
Lengte gesp-/gatenkant 80/120 mm
Dikte horlogekant/punt 4/2 mm
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting staal - antiallergisch
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

TW Steel Horlogebandje MS11 Cognac Bruin 22mm

De originele vervangende cognac bruine TW Steel TWS705 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel MS11 (Maverick), maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 22 millimeter band.

€109,00

Michael Kors MK2540 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2540 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00

TW Steel Universeel Horlogebandje Blauwzwart Leer

De originele vervangende zwart-blauwe (zeer donkerblauwe) TW Steel horlogeband (TWS17 en TWS18) met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel Canteen horloges, maar ook zeer geschikt voor alle andere horloges met een 22 en 24 millimeter band

€48,00 €26,00