Hirsch Lord Horlogebandje met Geďntegreerde Vouwsluiting Lichtbruin met Grijs Stiksel

    Opties

€39,00 €99,00
 In winkelmandje

De Hirsch Lord is een echte 'gentleman': intelligent, elegant en klassiek. De bijzondere eigenschap van deze horlogeband is de innovatief geintegreerde 'Comfort Sluiting', die niet alleen een bijzonder zacht draagcomfort biedt, maar ook een perfecte pasvorm om de pols garandeert. Doordat de Hirsch Comfort Sluiting in de lederen band geintegreerd zit, komen de stalen delen niet in aanraking met de huid, waardoor de Hirsch Lord ook uitermate geschikt is voor mensen met een metaal allergie.

De Hirsch Lord is gemaakt van het beste Italiaanse kalfsleer, dat zo mooi is bewerkt dat de nerf die van een echte alligator haast perfect nabootst. De voering van de band is gemaakt van Hirsch Silkglove, dat de pols als een tweede huid omvat en voldoet aan de strenge eisen van de cosmetica industrie. De Hirsch Lord wordt gedragen aan veel horlogemerken, zoals Omega, Longines en Jaeger-LeCoultre, als horlogeband voor klassieke en sportieve modellen.

De Hirsch Lord horlogeband in honing is verkrijgbaar (=✔) in de volgende maten en gespkleuren (Z=zilver, G=goud)

Breedte band in mm: 

18

20

Breedte band bij gesp (mm):

16

18
Dikte band aan kast (mm): 4,5 4,5

Lengtemaat*

 

 
L - 20 cm (7,5/12,5)

✔ (Z+G)

✔ (G)

* De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp, het horloge of specifiek voor de Hirsch Lord - het deel van de band dat teruggevouwen wordt.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Hirsch
Type Lord
Code 04528075-L
Kleur bruin - licht
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur alligator
Voering leer - antiallergisch
Lengte excl. gesp 200 mm (L)
Lengte gesp-/gatenkant 80/120 mm
Dikte horlogekant/punt 4/2,5 mm
Gevuld ja
Type sluiting vouwsluiting
Materiaal sluiting staal - antiallergisch
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt nee
Prijscategorie € 40,- tot € 75,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ1717 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1717. De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

€38,50

Diesel DZ7338 Horlogeband Beige Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7338. De band is gemaakt van beige leer en komt met een originele Diesel gesp.

€38,50

Fossil AM4512 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer AM4512 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€38,00

TW Steel Horlogebandje CE1201 Blauw 22mm

De originele vervangende blauwe TW Steel CEB1201 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel CE1201 (CEO Canteen), maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 22 millimeter band

€71,00