Hirsch Tritone Echt Alligator Leer Horlogebandje Semi-Mat Bruin

Hirsch Tritone Echt Alligator Leer Horlogebandje Semi-Mat Bruin
 

    Opties

€125,00 €295,00
 In winkelmandje

De Hirsch Tritone is een krachtige en dynamisch horlogeband, gemaakt van echt alligator leer (CITES gecertificeerd), die bijzonder geschikt is voor grotere horloges. De mooi gevulde horlogeband met contrastnaad, loopt naar het einde toe platter af en heeft een elegant afgeplatte punt.

De Hirsch Tritone is buitengewoon goed geschikt voor de wat grotere horloges met een rechte aanzet van merken als A. Lange & Söhne, Breitling, IWC, Montblanc, Tag Heuer en Panerai.

Wilt u deze horlogeband eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak en bezoek ons in Rotterdam. Deze horlogeband is verkrijgbaar (=✔) in de volgende maten:

Breedte band in mm

22

24

Breedte band bij gesp in mm

20

22

Dikte band aan de kast in mm 4,8 5,2

Lengtemaat*

 

 

M - 18,7 cm (7,3/11,4)

✔

✔

 * De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf per bandje afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Hirsch
Type Tritone
Code 78600719
Kleur bruin - donker
Materiaal leer
Soort leer alligator
Structuur alligator
Voering kalfsleer
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting antiallergisch RVS
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt ja
Prijscategorie 75,- en meer

Aanbevolen producten

Hirsch Wild Calf Horlogebandje Bruin

De Hirsch Wild Calf staat bekend om zijn platte en elegante design. De roestvrijstalen gesp contrasteert mooi met de klassieke, donkere leertinten.

€19,00

Diesel DZ4381 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4381 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€39,50

Michael Kors MK2526 Horlogeband Blauw Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2526 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00

Michael Kors MK2554 Horlogeband Beige Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2554 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00