Kalfsleer Horlogebandje Lenzers Camouflage 22mm

Kalfsleer Horlogebandje Lenzers Camouflage 22mm
 

    Opties

€14,95 €29,95
 In winkelmandje

Een stoere horlogeband met camouflage print, gemaakt van dik leer en voorzien van stevig stiksel. De band is alleen te krijgen in breedtemaat 22 millimeter (weet u niet precies hoe de breedtemaat op te meten, lees dan hier) en aan de band zit een forse mat roestvrijstalen gesp, met in het midden het logo van producent Lenzers.

Deze band is geschikt voor horloge van alle merken met een standaard (rechte) aanzet en in het bijzonder voor de wat grotere horloges van merken als Panerai, Oozoo, TW Steel, Marc Coblen en Diesel, waarvan over het algemeen ook de originele gesp over gezet kan worden.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Lenzers
Type Kalf
Kleur bruin - donker
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur licht generfd
Voering leer
Lengte excl. gesp 200 mm
Lengte gesp-/gatenkant 80/120 mm
Dikte horlogekant/punt 4,5/4 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

TW Steel Horlogebandje TW417, TW419 Zwart 24mm

De originele vervangende zwarte TW Steel TWB417 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel TW417 en TW419 (Pilot), maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 24 millimeter band.

€51,00

Michael Kors MK9013 Horlogeband Zwart Rubber

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK9013 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00