Lakleer Horlogebandje Lenzers Zwart 22mm

Lakleer Horlogebandje Lenzers Zwart 22mm
 

    Opties

€14,95 €29,95
 In winkelmandje

Een chique horlogeband, gemaakt van dik en glanzend lak-kalfsleer, die past aan alle horloges. Deze band is alleen verkrijgbaar in de breedtemaat 22 millimeter (weet u niet precies hoe de breedtemaat op te meten, lees dan hier). De band heeft stevig stiksel en een forse mat-roestvrijstalen gesp, met in het midden het logo van producent Lenzers.

Deze band is geschikt voor horloges van alle merken met een standaard (rechte) aanzet en in het bijzonder voor de wat grotere horloges van merken als Panerai, Oozoo, TW Steel, Marc Coblen en Diesel, waarvan over het algemeen ook de originele gesp over gezet kan worden.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Lenzers
Type Lak
Kleur zwart
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer
Lengte excl. gesp 200 mm
Lengte gesp-/gatenkant 80/120 mm
Dikte horlogekant/punt 4,5/4 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ4323 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4323. De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

€38,50

TW Steel Horlogebandje CS71, CS73 Zwart 22mm

De originele vervangende zwarte TW Steel TWS71 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel CS71 en CS73 (Canteen), maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 22 millimeter band

€59,00

Camouflage NATO Horlogebandje Nylon

Deze NATO band van het Nederlandse merk Superstrap is gemaakt van sterk geweven nylon. De uiteinden zijn door middel van laser gesealed waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft en de RVS gesp en bandhouders zijn voor extra stevigheid doorgestikt.

€14,00