LLarsen / Lars Larsen 20mm NATO Strap Blue White Red Nylon - Rose-/Geelgoud

LLarsen / Lars Larsen 20mm NATO Strap Blue White Red Nylon - Rose-/Geelgoud
LLarsen / Lars Larsen 20mm NATO Strap Blue White Red Nylon - Rose-/Geelgoud LLarsen / Lars Larsen 20mm NATO Strap Blue White Red Nylon - Rose-/Geelgoud LLarsen / Lars Larsen 20mm NATO Strap Blue White Red Nylon - Rose-/Geelgoud

    Opties

€7,50 €25,00
 In winkelmandje

Een rood, wit en blauwe NATO band van het Deense merk Lars Larsen, met naar keuze een gouden of roségouden RVS gesp, gemaakt van sterk en soepel geweven nylon. Alle randen en gaten zijn gesealed, waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft. De eerste passant van deze NATO horlogeband is ook van Nylon en de gesp en stalen passanten zijn voor extra stevigheid met stiksel geborgd.

Deze NATO horloge band is alleen in 20 millimeter verkrijgbaar en is (zonder gesp) 280 millimeter lang. De band is geschikt voor polsen met een omvang van 16 tot 24,5 centimeter.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze band gratis bandpennen, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld, het en kan van een bandje van een andere breedte zijn gemaakt.

Merk LL
Type NATO
Kleur rood
Materiaal nylon (nato/zulu)
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht ja
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot € 25,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ7342 Horlogeband Beige Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7342 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€49,00