OOZOO Horlogebandje Cognac Leer

OOZOO Horlogebandje Cognac Leer
 

    Opties

€15,50
 In winkelmandje

De originele vervangende lichtbruine OOZOO horlogeband voor OOZOO horloges. Deze band is gemaakt van kalfsleer, dat helemaal is doorstikt en een prettig zachte lederen voering heeft. Per breedtemaat kan het bandje uiterlijk licht afwijken van de foto. Aan de band zit een originele roestvrijstalen OOZOO gesp

De horlogeband is te bestellen in maten 18 t/m 32 millimeter. Op horlogebanden van OOZOO staat aan de binnenkant meestal de maat, zo kunt u via uw oude band achterhalen welke maat u nodig heeft. Staat dit er niet op, leest u dan hier hoe u deze makkelijk zelf kunt opmeten.

Wij zijn officieel verkooppunt van OOZOO horlogebandjes. Zoals bij al onze horlogebandjes, krijgt u bij dit horlogebandje twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk OOZOO
Type Timepieces
Code Cognac
Kleur bruin - licht
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer
Dikte horlogekant/punt 4/4 mm
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Waterdicht nee
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Michael Kors MK8333 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK8333 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00