Red James Bond NATO G10 Military Nylon Strap - SS/Matte/PVD

Red James Bond NATO G10 Military Nylon Strap - SS/Matte/PVD
Red James Bond NATO G10 Military Nylon Strap - SS/Matte/PVD Red James Bond NATO G10 Military Nylon Strap - SS/Matte/PVD Red James Bond NATO G10 Military Nylon Strap - SS/Matte/PVD

    Opties

€15,50
 In winkelmandje

De zwart-rode Bond NATO band van Dievas is gemaakt van extra sterk geweven nylon. Alle randen en gaten zijn door middel van laser gesealed, waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft. De gesp en bandhouders zijn gemaakt van 316L extra sterk roestvrij staal en naar keuze te bestellen als gepolijst, mat of PVD zwart.

De zwart-rode NATO horloge band in 20 en 22 millimeter is 280 millimeter lang en geschikt voor polsen met een omvang van 160 tot 235 millimeter.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze band gratis bandpennen, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld, het en kan van een bandje van een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Dievas
Type NATO
Kleur rood
Materiaal nylon (nato/zulu)
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht ja
Prijscategorie tot € 25,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ1106 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1106. De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

€39,95

Diesel DZ4361 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4361. De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

€39,95

Diesel DZ1636 Horlogeband Blauw Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1636 . De band is gemaakt van blauw leer en komt met een originele Diesel gesp.

€39,95