Signal Red NATO G10 Military Nylon Strap - SS/MATTE/PVD

Signal Red NATO G10 Military Nylon Strap - SS/MATTE/PVD
Signal Red NATO G10 Military Nylon Strap - SS/MATTE/PVD Signal Red NATO G10 Military Nylon Strap - SS/MATTE/PVD Signal Red NATO G10 Military Nylon Strap - SS/MATTE/PVD

    Opties

€15,50
 In winkelmandje

De rode NATO band van Dievas is gemaakt van extra sterk geweven nylon. Alle randen en gaten zijn door middel van laser gesealed, waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft. De gesp en bandhouders zijn gemaakt van 316L extra sterk roestvrij staal en naar keuze te bestellen als gepolijst, mat of PVD zwart..

De NATO horloge band in 20 en 22 millimeter is 280 millimeter lang en geschikt voor polsen met een omvang van 160 tot 235 millimeter.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze band gratis bandpennen, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld, het en kan van een bandje van een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Dievas
Type NATO
Kleur rood
Materiaal nylon (nato/zulu)
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht ja
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Hirsch Earth Artisan Windroos Horlogebandje Bruin

De Hirsch Earth is een duurzaam, aards horlogebandje, dat semi-aniline gekleurd is en een soepele grip heeft. Het riemdesign met markante dwarsnaad, geeft de band het zo populaire retro-karakter.

€66,00

Diesel DZ4296 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4296. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€39,50

Michael Kors MK2479 Horlogeband Grijs Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2479 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00