Tropic Stripes Style Geperforeerd Horlogebandje Silicone Wit

Tropic Stripes Style Geperforeerd Horlogebandje Silicone Wit
 

    Opties

€19,95
 In winkelmandje

Een silicone rubberen horlogeband, ideaal voor vintage duikhorloges, maar ook zeer geschikt voor moderne sporthorloges en ideaal voor in de zomer omdat de band door de geperforeerde structuur snel droogt (of droog blijft). De band heeft een mooie roestvrijstalen gesp aan het uiteinde, waar de band 2 millimter smaller is.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat rubber een natuurproduct is, kan de kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Ene
Type Tropic Style
Code 10070109
Kleur wit
Materiaal rubber/silicone
Structuur geperforeerd
Lengte excl. gesp 210 mm
Lengte gesp-/gatenkant 80/130 mm
Dikte horlogekant/punt 4/3 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht ja
Land van herkomst Spanje
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Michael Kors MK2474 Horlogeband Rood Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2474 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00

Michael Kors MK9020 Horlogeband Rood Rubber

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK9020 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00