Vintage Horlogebandje Lenzers Leer Olifant Grijs

Vintage Horlogebandje Lenzers Leer Olifant Grijs
 

    Opties

€17,95 €29,95
 In winkelmandje

Een stoere horlogeband, gemaakt van dik leer met vintage look, die qua ontwerp en stijl helemaal inspeelt op de trend van de natuurlijke en plantaardige bewerking van leer en de zelfgemaakte en vintage horlogebanden. De band is van stevig stiksel voorzien en aan de band zit een forse mat roestvrijstalen gesp, in de Panerai stijl.

Deze band is geschikt voor horloge van alle merken met een standaard (rechte) aanzet en in het bijzonder voor de wat grotere horloges van merken als Panerai, Oozoo, TW Steel, Marc Coblen, Diesel, Glycine en Steinhart.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Lenzers
Type Vintage
Kleur grijs
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur licht generfd
Voering leer
Lengte excl. gesp 205 mm
Lengte gesp-/gatenkant 80/125 mm
Dikte horlogekant/punt 4,5/4,5 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht nee
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Marc Coblen Bezel 42mm Zwart Staal Oranje Stenen - MCB42B203

Een 42mm Marc Coblen en TW Steel Marc Coblen Edition vervangende bezel (horlogering, lunette) van zwart gecoat roestvrij staal met oranje stenen. De horlogering is eenvoudig zelf te vervangen door deze er eenvoudigweg op te draaien.

€49,00 €4,95