Vintage Horlogebandje Lenzers Leer Olifant Grijs

Vintage Horlogebandje Lenzers Leer Olifant Grijs
 

    Opties

€17,95 €29,95
 In winkelmandje

Een stoere horlogeband, gemaakt van dik leer met vintage look, die qua ontwerp en stijl helemaal inspeelt op de trend van de natuurlijke en plantaardige bewerking van leer en de zelfgemaakte en vintage horlogebanden. De band is van stevig stiksel voorzien en aan de band zit een forse mat roestvrijstalen gesp, in de Panerai stijl.

Deze band is geschikt voor horloge van alle merken met een standaard (rechte) aanzet en in het bijzonder voor de wat grotere horloges van merken als Panerai, Oozoo, TW Steel, Marc Coblen, Diesel, Glycine en Steinhart.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Lenzers
Type Vintage
Kleur grijs
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur licht generfd
Voering leer
Lengte excl. gesp 205 mm
Lengte gesp-/gatenkant 80/125 mm
Dikte horlogekant/punt 4,5/4,5 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht nee
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Fossil ME3054 Horlogeband Blauw Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer ME3054 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€38,00

StrapWorks Woven Ranger Horlogebandje Dark Blue

De Woven Ranger van Strap Works is een kwalitatief zeer mooie horlogeband met een geweven lederen toplaag. De afwerking is met de hand gedaan en is helemaal in lijn met de huidige retro-trend van stoere horlogebanden in broekriem stijl
€88,00 €17,50