ZULU Extreme Nylon Strap Gray - SS/PVD

ZULU Extreme Nylon Strap Gray - SS/PVD
ZULU Extreme Nylon Strap Gray - SS/PVD ZULU Extreme Nylon Strap Gray - SS/PVD

    Opties

€19,00
 In winkelmandje

De ZULU Extreme horlogebanden zijn gemaakt van kruislings geweven nylon met 316L roestvrijstalen gespen en bandhouders. Alle gewrichten zijn eerst met laser gesloten en daarna gestikt, om de band maximale sterkte te geven. ZULU Extreme banden zijn gemaakt zoals traditionele ZULU banden maar dan met een extra veiligheidsflap, zoals bij NATO banden.

Door het gebruikte materiaal zijn ZULU horlogebanden beter waterbestendig en ze drogen sneller. ZULU banden zijn iets dikker dan NATO horlogebanden en door de ˜heavy duty"™ ZULU stalen hardware zijn ZULU Extreme banden uitermate geschikt voor extreme sporten en een extreme lifestyle.

De 20mm en 22mm ZULU Extreme banden zijn 280 millimeter lang en zijn geschikt voor polsen van 160 tot 235 millimeter. De 24 millimeter uitvoering is 305 millimeter lang en geschikt voor volsen van 170 tot 260 millimeter.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze band gratis bandpennen, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld, het en kan van een bandje van een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Dievas
Type ZULU
Kleur grijs
Materiaal nylon (nato/zulu)
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht ja
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Michael Kors MK2571 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2571 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00

Michael Kors MK2377 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2377 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00