Zwart Silicone Bandje Kroko - Oranje Stiksel

Zwart Silicone Bandje Kroko - Oranje Stiksel
 

    Opties

€14,95
 In winkelmandje

Een bijzonder stoere horlogeband met een relief dat sterk aan krokodillenleer doet denken en zelfs geheel met oranje stiksel is doorstikt, maar echt gemaakt is van het meest soepele silicone rubber. Hierdoor is de band uitermate geschikt voor horloges die nat (mogen) worden, zonder gelijk op een duikhorloge te lijken. Aan de roestvrijstalen gesp is de band 2 mm smaller.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat rubber een natuurproduct is, kan de kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Fleurus
Type Caucho
Kleur zwart
Materiaal rubber/silicone
Structuur krokodil
Lengte excl. gesp 200 mm
Lengte gesp-/gatenkant 80/120 mm
Dikte horlogekant/punt 4/4 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht ja
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ1158 Horlogeband Zwart Leer

De vervangende horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1158. De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

€39,95

Diesel DZ1397 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1397. De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

€39,95

Diesel DZ1725 Horlogeband Grijs Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1725 . De band is gemaakt van grijs leer en komt met een originele Diesel gesp.

€39,95

Michael Kors MK2363 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2363 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00