Danish Design Blue Gray Black ZULU NATO Nylon Horlogeband - 20mm

Danish Design Blue Gray Black ZULU NATO Nylon Horlogeband - 20mm
 

    Opties

€9,50 €19,00
 In winkelmandje

De blauw met grijs en zwarte nylon ZULU band van Danish Design is gemaakt voor het IQ32Q1050 horloge, maar past ook aan alle andere horloges die een 20 mm brede horlogeband nodig hebben.

Alle randen en gaten van het geweven nylon zijn door middel van laser gesealed, waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft. De originele Danish Desig gesp (die ook te vervangen is door een eigen 20mm gesp) en de bandhouders zijn gemaakt van gepolijst 316L extra sterk roestvrij staal.

​LET OP! ZULU banden wijken af van NATO banden omdat ze niet de extra achterflap hebben. Deze ZULU horloge band in 20 millimeter is 27 centimeter lang en geschikt voor polsen met een omvang van 15,5 tot 21 centimeter.


Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze band gratis bandpennen, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld, het en kan van een bandje van een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Danish Design
Type ZULU
Kleur zwart
Materiaal nylon (nato/zulu)
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht ja
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ1091 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1091. De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

€42,00

Michael Kors MK9031 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK9031 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00

Michael Kors MK2377 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2377 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00