Hirsch Tritone Horlogeband Nijl Krokodillen Leer Semi-Mat Bruin

Hirsch Tritone Horlogeband Nijl Krokodillen Leer Semi-Mat Bruin
 

    Opties

€119,00 €219,00
 In winkelmandje

De Hirsch Tritone is een robuuste en dynamische horlogeband, gemaakt van echt Nijl krokodillen leer (CITES gecertificeerd), die onder andere zeer geschikt is als vervangende horlogeband voor horloges van Panerai.

Het leer van de Afrikaanse Nijl krokodil is vezeldiep in het vat gekleurd en heeft een fraaie glans doordat het met de hand is geborsteld. De mooi gevulde horlogeband met hand gestikte contrastnaad, loopt naar het einde toe platter af en heeft een stoere afgeplatte punt. Deze horlogeband komt aan een speciale Hirsch gesp met een extra brede doorn.

Wilt u deze horlogeband eerst in het echt bekijken? Maak dan een afspraak en bezoek ons in Rotterdam. Deze horlogeband is verkrijgbaar (=✔) in de volgende maten:

Breedte band in mm: 22 24
Breedte band bij gesp in mm: 20 22
Dikte band aan de kast in mm: 4,7 4,7
Dikte band bij de gesp in mm: 2,0 2,0
Lengtemaat*:    
L - 19 cm (75/115 mm)
 * De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.


* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf per bandje afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Hirsch
Type Tritone
Code 08604018
Kleur bruin - donker
Materiaal leer
Soort leer krokodil
Structuur krokodil
Voering Silkglove
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Dikte horlogekant/punt zie tabel
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting antiallergisch RVS
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt ja
Prijscategorie 75,- en meer

Aanbevolen producten

Diesel DZ7269 Horlogeband Cognac Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7269. De band is gemaakt van cognac kleurig leer en komt met een originele Diesel gesp.

€38,50

Michael Kors MK8325 Horlogeband Zwart Rubber

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK8325 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00