Oranje NATO Horlogebandje Nylon

Oranje NATO Horlogebandje Nylon
Oranje NATO Horlogebandje Nylon Oranje NATO Horlogebandje Nylon

    Opties

€7,95 €14,95
 In winkelmandje

Deze NATO horlogeband is gemaakt van sterk geweven nylon. De uiteinden zijn gesealed waardoor de horlogeband vrijwel geen ruwe of rafelige randen heeft. De gesp en de bandhouders zijn voor extra stevigheid doorgestikt.

Deze NATO horlogeband heeft een gesp die bevestigd is met een bandpen, waardoor deze vervangen kan worden door een eigen gesp, bijvoorbeeld van het merk van het horloge waaraan u de band wilt monteren.

Deze NATO strap is 26 centimeter lang, waardoor de horlogeband ook goed aan smallere polsen past. Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze band gratis bandpennen, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld, het en kan van een bandje van een andere breedte zijn gemaakt.

Type NATO
Kleur oranje
Materiaal nylon (nato/zulu)
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht ja
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot € 25,-

Aanbevolen producten

Fossil ME3104 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer ME3104 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00

Fossil ME3102 Horlogeband Blauw Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer ME3102  (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00

Michael Kors MK8510 Horlogeband Beige Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK8510 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00