William L. Horlogeband Bruin Alligatorgrain Wit Stiksel Stalen Gesp 20mm

William L. Horlogeband Bruin Alligatorgrain Wit Stiksel Stalen Gesp 20mm
William L. Horlogeband Bruin Alligatorgrain Wit Stiksel Stalen Gesp 20mm William L. Horlogeband Bruin Alligatorgrain Wit Stiksel Stalen Gesp 20mm

    Opties

€19,95 €39,00
 In winkelmandje

Het originele vervangende 20 mm brede horlogebandje van William L., gemaakt van kalfsleer met alligatornerf en een stalen gesp. Deze horlogeband past aan alle William L. horloges en is makkelijk om te wisselen door de ingebouwde easy-exchange bandpennen. Deze horlogeband past daarnaast aan horloges van elk ander merk waaraan een 20 mm breed horlogebandje past.
Merk William L.
Type Alligatorgrain
Soort leer kalfsleer
Structuur alligator
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Waterdicht nee
Land van herkomst Frankrijk

Aanbevolen producten

Diesel DZ4305 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4305. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€42,00

Diesel DZ7391 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7391 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€42,00

Fossil FS5065 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer FS5065  (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00

TW Steel Universeel Horlogebandje Blauwzwart Leer

De originele vervangende zwart-blauwe (zeer donkerblauwe) TW Steel horlogeband (TWS17 en TWS18) met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel Canteen horloges, maar ook zeer geschikt voor alle andere horloges met een 22 en 24 millimeter band

€48,00 €28,00