Hirsch Heavy Calf Horlogebandje 100M Water Resistant Zwart

Hirsch Heavy Calf Horlogebandje 100M Water Resistant Zwart
 

    Opties

€59,90
 In winkelmandje

Hirsch Heavy Calf is zo sterk en slijtvast als het topkwaliteit kalfsleer waar het van gemaakt is. Het horlogebandje is bestand tegen water en transpiratie en heeft een dikke vulling gemaakt van echte leervezels, waardoor de band uitermate geschikt is voor aan elk sporthorloge

De Hirsch Heavy Calf wordt veel gebruikt als vervangende horlogeband voor Breitling (o.a. Navitimer, Transocean en Colt), Hamilton (Jazzmaster), Longines en Omega horloges. De band heeft contrasterend wit stiksel.

De Hirsch Heavy Calf horlogeband is verkrijgbaar (=) in de volgende maten:

Breedte band in mm:

18

20

22

24

26

Breedte band bij gesp (mm):

16

18

20

20

24
Dikte band bij kast (mm): 6,0 6,8 6,8 8,0 8,0

Lengtemaat*

 

 

 

 

 
L - 20 cm (8/12)

 

* De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.


Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Hirsch
Type Heavy Calf
Code 01475050
Kleur zwart
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Dikte horlogekant/punt zie tabel
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting antiallergisch staal
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht ja
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt nee
Prijscategorie 40,- tot 75,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ7297 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7297 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€44,00

Michael Kors MK8292 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK8292 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00

Rios Bedford Horlogebandje Vintage Leer Cognac

De Rios Bedford is een met de hand zadel-gestikte horlogeband van vintage leer, die qua ontwerp en stijl helemaal inspeelt op de trend van de natuurlijke bewerking van leer en de zelfgemaakte horlogebanden

€39,90