Hirsch Lucca Artisan Horlogebandje Bruin

Hirsch Lucca Artisan Horlogebandje Bruin
 

    Opties

€85,00
 In winkelmandje

De Hirsch Lucca is een flink gevulde horlogeband die staat voor de hoogste Italiaanse ambachtskunst. Het Toskaanse kalfsleer wordt op traditionele wijze in kuilen gelooid en in vaten gekleurd. Handmatige afwerking  geeft de band een tijdloos patina dat door het stevige stiksel prachtig geaccentueerd wordt. Met zijn levendig oppervlak is de Lucca een handgemaakt meesterwerk, typisch voor Italiaans Artisanleer en helemaal in de mode met de huidige "vintage look".

Deze horlogeband is aan de horlogekast flink dik en wordt daarom veel gedragen aan stoerdere horloges van luxe merken, zoals Breitling, Glycione en omega.

De Hirsch Lucca horlogeband is verkrijgbaar (=
) in de volgende maten:

Breedte band in mm:

20

22

24

Breedte band bij gesp (mm):

18

20

20

Dikte band bij kast (mm): 6,8 6,8 8,0

Lengtemaat*

 

 

 

L - 20 cm (8/12)

 

* De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Hirsch
Type Lucca
Code 04902010
Kleur bruin - donker
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Dikte horlogekant/punt zie tabel
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting antiallergisch staal
Breedte bij sluiting zie tabel
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt ja
Prijscategorie € 75,- en meer

Aanbevolen producten

Hirsch Heavy Calf Horlogebandje 100M Water Resistant Goudbruin

Hirsch Heavy Calf is zo sterk en slijtvast als het topkwaliteit kalfsleer waar het van gemaakt is. Het horlogebandje is bestand tegen water en transpiratie en heeft een dikke vulling gemaakt van echte leervezels, waardoor de band uitermate geschikt is voor aan elk sporthorloge.

€64,00

Michael Kors MK8486 Horlogeband Blauw Rubber

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK8486 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00

StrapWorks Woven Ranger Horlogebandje Medium Brown

De Woven Ranger van Strap Works is een kwalitatief zeer mooie horlogeband met een geweven lederen toplaag. De afwerking is met de hand gedaan en is helemaal in lijn met de huidige retro-trend van stoere horlogebanden in broekriem stijl
€88,00 €17,50