Hirsch Navigator Horlogebandje Voor Breitling Vouwsluiting Louisiana Alligator Mat Goudbruin

Hirsch Navigator Horlogebandje Voor Breitling Vouwsluiting Louisiana Alligator Mat Goudbruin
 

    Opties

€329,00
 In winkelmandje

LET OP! De Hirsch Navigator in goudbruin wordt voor u op bestelling gemaakt en heeft daarom een levertijd van 3 weken!

De Hirsch Navigator is een horlogeband die qua maten exact past aan de Breitling horloges met de speciale Breitling vouwsluiting: een vouwsluiting waarbij het einde van de lange bandhelft onder de vouwsluiting door loopt. Daarnaast past de band aan ieder horloge met een normale rechte aanzet.

De Hirsch Navigator is gemaakt van het leer van echte Louisiana alligatoren (CITES gecertificeerd). Met de hand geselecteerde huiden worden vezeldiep in het vat geverfd en daarna mat geborsteld. Met de Hirsch Rembordé-technologie is het alligatorleer naadloos bevestigd aan het zeer soepele Silkglove voeringleder.

De horlogebanden voor Breitling vouwsluiting hebben twee maten die van belang zijn: de breedte van de band aan het horloge (het eerste getal bij de keuze) en de breedte van de band bij de bevestiging aan de vouwsluiting (het tweede getal bij de keuze). Heeft u bijvoorbeeld een horlogeband die bij het horloge 22 millimeter breed is en bij de bevestiging aan de vouwsluiting 18 mm, dan kiest u "22-18 mm". Bij originele Breitling banden staan deze maten aan de binnenkant van de band. U kunt de diverse mogelijkheden in de tabel hieronder vinden.

De Hirsch Navigator in goudbruin is verkrijgbaar (=) in de volgende maten:

Breedte band in mm 18 20 20 22 22 24
Breedte band bij vouwsluiting (mm) 16 16 18 18 20 20
Dikte band bij kast (mm) 6,8 6,8 6,8 6,8 6,8 8,0
Dikte band bij vouwsluiting (mm) 2,4 2,4 2,4 2,4 3,1 3,1
Lengtemaat*            
L - 20 cm (110/90 mm)

* De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf per bandje afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Hirsch
Type Navigator
Code 07007479
Kleur bruin - licht
Materiaal leer
Soort leer alligator
Structuur alligator
Voering Silkglove
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Dikte horlogekant/punt zie tabel
Gevuld ja
Type sluiting vouwsluiting
Materiaal sluiting antiallergisch RVS
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt ja
Prijscategorie 75,- en meer

Aanbevolen producten

Michael Kors MK2377 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2377 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00

TW Steel CEO Adesso Horlogebandje CE7011 Zwart 22mm

De originele vervangende zwarte TW Steel CEB7011 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel CE7011 CEO Adesso, maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 22 millimeter band

€78,00