Marc Coblen / TW Steel Horlogeband Zwart Leer 22mm

Marc Coblen / TW Steel Horlogeband Zwart Leer 22mm
Marc Coblen / TW Steel Horlogeband Zwart Leer 22mm Marc Coblen / TW Steel Horlogeband Zwart Leer 22mm

    Opties

€19,50 €29,00
 In winkelmandje

Deze zeer fraaie horlogeband van glad kalfsleer voor Marc Coblen en TW Steel horloges is eenvoudig met één vinger zelf te vervangen door de speciale snel-vervang bandpennen, waarvan u er bij deze horlogeband twee gratis bijgeleverd krijgt. Het horlogebandje past aan horloges van alle merken die een 22 mm brede horlogeband nodig hebben.

De horlogeband is 22 millimeter breed aan het horloge en is voorzien van een stalen Marc Coblen gesp. U kunt de gesp laten vervangen voor een rose stalen gesp, of een zwart gecoat stalen gesp. De band is totaal 19 cm lang: 7 centimeter aan de korte helft (zonder de gesp meegemeten) en 12 centimeter aan de lange helft.

Deze horlogeband komt van TW Steel voor Marc Coblen en de TW Steel Marc Coblen Edition horloges. De kracht van deze horloges is dat ze geheel naar eigen smaak samen te stellen zijn. De verschillende basishorloges zijn te combineren met een zeer grote variëteit aan gekleurde horlogebanden in leer en silicone rubber (die verder ook aan horloges van andere horlogemerken passen!)

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld.

Merk Marc Coblen
Code MCSLS1691
Kleur zwart
Materiaal leer
Structuur glad
Lengte excl. gesp 190 mm
Lengte gesp-/gatenkant 70/120 mm
Dikte horlogekant/punt 4/3 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht ja
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Nappa Kalfslederen Horlogebandje Zwart

Dit horlogebandje is gemaakt van extra soepel nappa kalfsleder. Het mooie horlogebandje is in het midden licht gevuld en is voorzien van easy-change bandpennen, waardoor voor het vervangen van de horlogeband geen gereedschap meer nodig is

€17,50