Marc Coblen / TW Steel Horlogeband Zwart Leer Zwart Stiksel Glad 22mm

Marc Coblen / TW Steel Horlogeband Zwart Leer Zwart Stiksel Glad 22mm
Marc Coblen / TW Steel Horlogeband Zwart Leer Zwart Stiksel Glad 22mm Marc Coblen / TW Steel Horlogeband Zwart Leer Zwart Stiksel Glad 22mm

    Opties

€17,50 €29,00
 In winkelmandje

Deze zeer fraaie horlogeband van glad kalfsleer voor Marc Coblen en TW Steel horloges is eenvoudig met één vinger zelf te vervangen door de speciale snel-vervang bandpennen, waarvan u er bij deze horlogeband twee gratis bijgeleverd krijgt. Het horlogebandje past aan horloges van alle merken die een 22 mm brede horlogeband nodig hebben.

De horlogeband is 22 millimeter breed aan het horloge en is voorzien van een stalen Marc Coblen gesp. U kunt de gesp laten vervangen voor een rose stalen gesp, of een zwart gecoat stalen gesp. De band is totaal 19 cm lang: 7 centimeter aan de korte helft (zonder de gesp meegemeten) en 12 centimeter aan de lange helft.

Deze horlogeband komt van TW Steel voor Marc Coblen en de TW Steel Marc Coblen Edition horloges. De kracht van deze horloges is dat ze geheel naar eigen smaak samen te stellen zijn. De verschillende basishorloges zijn te combineren met een zeer grote variëteit aan gekleurde horlogebanden in leer en silicone rubber (die verder ook aan horloges van andere horlogemerken passen!)

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld.

Merk Marc Coblen
Code MCSLS1690
Kleur zwart
Materiaal leer
Structuur glad
Lengte excl. gesp 190 mm
Lengte gesp-/gatenkant 70/120 mm
Dikte horlogekant/punt 4/3 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht ja
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ7164 Horlogeband Zwart Rubber

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7164 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€42,50

Seiko Style Waffle Strap Horlogebandje Rubber Grijs

Dit veel gezochte Waffle horlogebandje (met wafel patroon), waamee Seiko in de vorm van de ZLM01 vanaf eind jaren zestig aan hun duikers veel succes had, is een uitkomst voor liefhebbers van vintage duikhorloges - maar ook mooi aan moderne horloges

€24,50