Jacob Jensen 520 horlogeband (halve)

Jacob Jensen 520 horlogeband (halve)
 

    Opties

€55,00
 In winkelmandje

De originele vervangende horlogeband voor het Jacob Jensen serie 520 horloge (damesmodel, zonder datumaanduiding, 22 millimeter brede kast). Dit is een halve band - u kunt kiezen uit de zwart-stalen bovenhelft of de mat-stalen onderhelft. De horlogeband komt zonder sluiting - deze kan van de oude band worden hergebruikt.

Deze horlogeband is gemaakt van kunststof, met een toplaag van titanium. Wij verkopen ze per helft, omdat een helft vaak eerder versleten is en de banden vrij prijzig zijn.

Bij de halve band komt een A-kwaliteit roestvrijstalen bandpen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

Wij zijn officieel verkooppunt van Jacob Jensen horlogebanden.
Merk Jacob Jensen
Type 520
Type sluiting geen
Waterdicht ja
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ7261 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7261 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€48,00

Michael Kors MK2593 Horlogeband Blauw Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2593 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00

StrapWorks Woven Ranger Horlogebandje Medium Brown

De Woven Ranger van Strap Works is een kwalitatief zeer mooie horlogeband met een geweven lederen toplaag. De afwerking is met de hand gedaan en is helemaal in lijn met de huidige retro-trend van stoere horlogebanden in broekriem stijl
€88,00 €19,95