Jacob Jensen 520 horlogeband (halve)

Jacob Jensen 520 horlogeband (halve)
 

    Opties

€55,00
 In winkelmandje

De originele vervangende horlogeband voor het Jacob Jensen serie 520 horloge (damesmodel, zonder datumaanduiding, 22 millimeter brede kast). Dit is een halve band - u kunt kiezen uit de zwart-stalen bovenhelft of de mat-stalen onderhelft. De horlogeband komt zonder sluiting - deze kan van de oude band worden hergebruikt.

Deze horlogeband is gemaakt van kunststof, met een toplaag van titanium. Wij verkopen ze per helft, omdat een helft vaak eerder versleten is en de banden vrij prijzig zijn.

Bij de halve band komt een A-kwaliteit roestvrijstalen bandpen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

Wij zijn officieel verkooppunt van Jacob Jensen horlogebanden.
Merk Jacob Jensen
Type 520
Type sluiting geen
Waterdicht ja
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ1716 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1716. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€42,00

Diesel DZ7379 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7379 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€42,00

Hirsch Princess Pretiosa Horlogebandje Alligatorgrain Brons

De Princess Pretiosa horlogeband is speciale uitgave van Hirsch om prestaties te vieren en is gemaakt in goud, zilver en brons. Mooie details, zoals de taps toelopende punt, geven dit elegante bandje een exclusieve touch.
€42,00 €25,00