Jacob Jensen horlogeband Strata 282 Blauw Leer 16mm

Jacob Jensen horlogeband Strata 282 Blauw Leer 16mm
 

    Opties

  1. Niet voorradig
€39,50

De originele vervangende lederen horlogeband voor het Jacob Jensen Strata 282 horloge. U kunt uw serienummer vinden op de achterkant van het horloge - deze bestaat eerst uit de cijfers 282 en daarna uit nog 5 andere cijfers. Deze horlogeband is gemaakt uit ��n stuk leer en wordt onder de met 4 schroefjes bevestigde kastbodem vastgemaakt (nieuwe schroefjes niet inbegrepen).

Deze horlogeband is buiten het horloge 16 millimeter breed en is gemaakt voor het 36 millimeter brede (dames) model van de Jacob Jensen Strata. Deze band is niet bedoeld voor de grotere Jacob Jensen Strata 272 - de band voor dat horloge kunt u hier vinden.

Alle 16 millimeter brede Jacob Jensen Strata horlogebanden zijn onderling uitwisselbaar - u kunt uw Jacob Jensen 282 dus ook aan een andere kleur band dragen. Wij hebben alle Strata banden in ons assortiment.

Wij zijn officieel verkooppunt van Jacob Jensen horlogebanden.
Merk Jacob Jensen
Type Strata 282
Lengte excl. gesp 215 mm
Dikte horlogekant/punt 2,2 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting rvs
Waterdicht nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ4280 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4280. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€44,00

Marc Coblen / TW Steel Horlogeband Lichtbruin Leer 22mm

Deze zeer fraaie horlogeband van glad kalfsleer voor Marc Coblen en de TW Steel 'Marc Coblen' Editons horloges is eenvoudig met één vinger zelf te vervangen door de speciale snel-vervang bandpennen

€29,00 €14,50