Marc Coblen / TW Steel Bezel 50mm Roestvrij Staal Wit Keramiek - MCB50SCWHITE

Marc Coblen / TW Steel Bezel 50mm Roestvrij Staal Wit Keramiek - MCB50SCWHITE
 

    Opties

€4,95 €40,00
 In winkelmandje

Een 50mm Marc Coblen en TW Steel Marc Coblen Edition vervangende bezel (horlogering, lunette) van roestvrij staal met een krasvast wit keramieke toplaag. De horlogering is eenvoudig zelf te vervangen door deze er eenvoudigweg op te draaien.

LET OP! Deze bezels passen alleen op horloges van het merk Marc Coblen en de TW Steel Marc Coblen Editions (niet op normale TW Steel horloges). De juiste diameter voor uw bezel kunt u vinden in de code op de achterkant van uw horloge. Voor deze bezel moet de code op uw horloge beginnen met MC50... - de diameter is dan 50 mm.

De bezel komt van Marc Coblen; een Nederlands horlogemerk uit de koker van TW Steel. De kracht van horlogemerk Marc Coblen en de TW Steel Marc Coblen Editions is dat de horloges geheel naar eigen smaak samen te stellen zijn. De verschillende basishorloges zijn te combineren met een zeer grote variëteit aan horlogeringen en gekleurde horlogebanden in leer en silicone rubber.

* De ring op de foto dient als voorbeeld.

Merk Marc Coblen
Type Horlogering
Waterdicht ja
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ7317 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7317  (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€44,00

Fossil ES3837 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer ES3837 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00