Marc Coblen Bezels

Marc Coblen is een Nederlands horlogemerk, uit de koker van TW Steel. TW Steel heeft ook de TW Steel Marc Coblen Editions uitgegeven. De kracht van Marc Coblen en de TW Steel Marc Coblen Editions is dat de horloges geheel naar eigen smaak samen te stellen zijn. De verschillende basishorloges (met of zonder chronograaf) zijn te combineren met een grote variëteit aan bezels (horlogeringen, lunettes) en gekleurde horlogebanden in siliconen of leer, met naar keuze een gesp van gewoon, zwart op rosé staal.

De bezels van Marc Coblen en TW Steel Marc Coblen Editions (ze passen alleen op Marc Coblen en TW Steel Marc Coblen Edition horloges, niet op gewone TW Steel horloges!) zijn makkelijk zelf te vervangen, door ze er op en af te draaien. De juiste diameter voor uw bezel kunt u vinden via de code op de achterkant van het horloge: MC42... (42 mm), MC45... (45 mm) en MC50... (50 mm). Op deze pagina vindt u al onze Marc Coblen bezels bij elkaar, op volgorde van prijs, maar u kunt ook links in het menu kiezen om alleen de bezels in 42mm, 45mm of 50mm te zien.

Horlogebanden.com heeft de grootste collectie originele Marc Coblen bezels, die we tegen een zeer concurrerende prijs aanbieden.
Producten per pagina
Producten per pagina