Marc Coblen Horlogebanden & Bezels

Marc Coblen is een Nederlands horlogemerk, uit de koker van TW Steel. TW Steel heeft ook de TW Steel Marc Coblen Editions uitgegeven. De kracht van Marc Coblen en de TW Steel Marc Coblen Editions is dat de horloges geheel naar eigen smaak samen te stellen zijn. De verschillende basishorloges (met of zonder chronograaf) zijn te combineren met een grote variëteit aan bezels (horlogeringen, lunettes) en gekleurde horlogebanden in siliconen of leer, met naar keuze een gesp van gewoon, zwart op rosé staal.

De horlogebanden en bezels van Marc Coblen en TW Steel Marc Coblen Edition zijn horloges zijn makkelijk zelf te vervangen. De horlogebanden (allen in de maat 22 mm) zijn voorzien van bandpennen die zonder gereedschap met één vinger los te maken zijn. De bezels (ringen) kunnen eenvoudig verwisseld worden door deze los en vast te draaien.

Horlogebanden.com heeft de grootste collectie originele TW Steel - Marc Coblen horlogebanden en bezels, die we tegen een zeer concurrerende prijs aanbieden.
Producten per pagina
Producten per pagina