Maurice Lacroix Masterpiece Tonneau Horlogeband Vouwsluiting Louisiana Krokodil 21/20 mm

Maurice Lacroix Masterpiece Tonneau Horlogeband Vouwsluiting Louisiana Krokodil 21/20 mm
Maurice Lacroix Masterpiece Tonneau Horlogeband Vouwsluiting Louisiana Krokodil 21/20 mm Maurice Lacroix Masterpiece Tonneau Horlogeband Vouwsluiting Louisiana Krokodil 21/20 mm

    Opties

  1. Niet voorradig
€250,00

De originele vervangende Maurice Lacroix horlogeband voor het Masterpiece Tonneau MP6439 model met vouwsluiting, gemaakt van echt Louisiana krokodillen leer. De horlogeband is verkrijgbaar in bruin leer met wit stiksel.

De horlogeband is aan de horlogekast 21 millimeter breed en 20 millimeter breed bij de bevestiging aan de vouwsluiting. De horlogeband is voorzien van een kunststof inlay, waardoor deze perfect past aan het Masterpiece Tonneau model met serienummer MP6439 (te vinden op de achterkant van de horlogekast). Voor andere modellen is deze band niet geschikt.

De van echt Louisiana krokodillenleer gemaakte horlogeband is voorzien van het CITES label, wat garandeert dat het leer afkomstig is van krokodillen die niet uit het wild gevangen zijn.

De band is totaal 21,9 centimeter lang: 10,5 centimeter aan de korte en 11,4 centimeter aan de lange kant. U krijgt bij iedere Maurice Lacroix twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

Wilt u deze horlogeband na bestelling door ons aan uw horloge laten bevestigen, bezoekt u dan onze showroom in Rotterdam. Wij zijn officieel dealer van Maurice Lacroix horlogebanden.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Maurice Lacroix
Type Masterpiece Tonneau
Code MP6439
Kleur bruin - licht
Materiaal leer
Soort leer krokodil
Structuur krokodil
Voering kalfsleer
Lengte excl. gesp 219 mm
Lengte gesp-/gatenkant 105/114 mm
Type sluiting vouwsluiting
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt ja

Aanbevolen producten

James Bond Gray NATO G10 Military Nylon Strap

De zwart-grijze James Bond NATO band is gemaakt van extra sterk geweven nylon. Alle randen en gaten zijn door middel van laser gesealed, waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft.

€12,50