Rubber Schakels Horlogebandje Zwart

Rubber Schakels Horlogebandje Zwart
Rubber Schakels Horlogebandje Zwart Rubber Schakels Horlogebandje Zwart

    Opties

€15,95
 In winkelmandje

Dit rubberen horlogebandje is gemaakt van het meest soepele silicone rubber en sluit daarom perfect om de pols. Het is zo gegoten dat het lijkt op de klassieke stalen duik horlogebanden met schakels. De vanzelfsprekend 100% waterafstotende horlogeband, past mooi tussen de aanzetten van o.a. Rolex, Seiko en Citizen duikers.

Deze band wordt na het aanzetpunt aan weerskanten enkele millimeters breder, om aan het einde te sluiten met een roestvrijstalen gesp (die qua mm net zo breed is als het aanzetpunt).

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat rubber een natuurproduct is, kan de  kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Calli
Code XX12
Kleur zwart
Materiaal rubber/silicone
Structuur glad
Lengte excl. gesp 195 mm
Lengte gesp-/gatenkant 75/120 mm
Dikte horlogekant/punt 5/2,5 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht ja
Land van herkomst Spanje
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot 25,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ5165 Horlogeband Wit Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ5165 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€44,00