TW Steel Horlogeband Bruin Kroko Kalfsleer 22mm

TW Steel Horlogeband Bruin Kroko Kalfsleer 22mm
 

    Opties

€27,00 €32,00
 In winkelmandje

De originele bruine TW Steel TWB37 horlogeband van kalfsleer, met krokodillenprint, wit stiksel en studs (popnagels), geschikt als vervangende horlogeband voor alle TW Steel horloges met een 22 millimeter band. Als u de maat van uw horlogebandje niet zeker weet, leest u dan hier hoe u deze makkelijk zelf kunt opmeten.

Dit horlogebandje is gemaakt van kalfsleer, dat helemaal doorstikt is en een eveneens kalfslederen voering heeft. Het is (zonder de gesp meegemeten) 18,5 centimeter lang. Aan de band zit een originele roestvrijstalen TW Steel gesp.

Wij zijn officieel verkooppunt van TW Steel horlogebandjes. Zoals bij al onze horlogebanden, krijgt u bij dit horlogebandje twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk TW Steel
Code TWB37
Soort leer kalfsleer
Structuur krokodillen nerf
Voering leer
Lengte excl. gesp 185 mm
Lengte gesp-/gatenkant 65/120 mm
Dikte horlogekant/punt 5/4 mm
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ4031 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4031. De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

€38,50

Michael Kors MK2567 Horlogeband Grijs Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2567 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00