TW Steel Horlogebandje CE5000 CEO Diver Tech 44mm - Zwart Rubber

TW Steel Horlogebandje CE5000 CEO Diver Tech 44mm - Zwart Rubber
 

    Opties

€68,00
 In winkelmandje

De originele vervangende zwart rubberen TW Steel horlogeband (referentie CEB5000), voor de CE5000 CEO Diver Multifunction Automatic, en alle andere TW Steel CEO Tech en CEO Diver horloges met een 44 millimeter kast. Dit horlogebandje is gemaakt van soepel silicone rubber.

De horlogeband is 30 millimeter breed aan de kast, 22 millimeter breed bij de bevestiging en 18,5 centimeter lang (zonder de gesp meegemeten). Aan de band zit een originele mat roestvrijstalen TW Steel gesp. Als u de maat van uw horlogebandje niet zeker weet, leest u dan hier hoe u deze makkelijk zelf kunt opmeten.

Wij zijn officieel verkooppunt van TW Steel horlogebandjes. Zoals bij al onze horlogebanden, krijgt u bij dit horlogebandje twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk TW Steel
Code CEB5000
Soort leer rubber/silicone
Structuur glad
Voering rubber/silicone
Lengte excl. gesp 185 mm
Lengte gesp-/gatenkant 65/120 mm
Dikte horlogekant/punt 7/4 mm
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Waterdicht ja
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Hirsch Heavy Calf Horlogebandje 100M Water Resistant Zwart

Hirsch Heavy Calf is zo sterk en slijtvast als het topkwaliteit kalfsleer waar het van gemaakt is. Het horlogebandje is bestand tegen water en transpiratie en heeft een dikke vulling gemaakt van echte leervezels, waardoor de band uitermate geschikt is voor aan elk sporthorloge.

€59,90

Locman Change Donna Lederen Horlogeband Cognac

Een originele vervangen horlogeband voor de Locman Change Donna, met de hand gemaakt in Italië van soepel leer. Deze horlogeband is alleen geschikt voor de dames modellen van de Locman Change
€50,00