TW Steel Horlogebandje CS11, CS13 - TWS11 Lichtbruin, Wit Stiksel 22mm

TW Steel Horlogebandje CS11, CS13 - TWS11 Lichtbruin, Wit Stiksel 22mm
 

    Opties

€40,00
 In winkelmandje

De originele vervangende 22 millimeter brede lichtbruin lederen TW Steel horlogeband (ref. TWS11) met wit stiksel en mat stalen studs (popnagels) voor de Canteen Leather CS11 en CS13 modellen. Deze horlogeband past daarnaast ook aan alle andere TW Steel horloges (en andere merken) waaraan een 22 mm horlogebandje hoort.

Als u de maat van uw horlogebandje niet zeker weet, leest u dan hier hoe u deze makkelijk zelf kunt opmeten.

Dit horlogebandje is gemaakt van kalfsleer, dat helemaal doorstikt is en een eveneens kalfslederen voering heeft. Het is (zonder de gesp meegemeten) 19,5 centimeter lang. Aan de band zit een originele mat roestvrijstalen TW Steel gesp.

Wij zijn officieel verkooppunt van TW Steel horlogebandjes. Zoals bij al onze horlogebanden, krijgt u bij dit horlogebandje twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk TW Steel
Type Canteen Leather
Code TWS11
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer
Lengte excl. gesp 195 mm
Lengte gesp-/gatenkant 75/120 mm
Dikte horlogekant/punt 5/4 mm
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ7241 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7241 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€42,00

Vintage NATO G10 Military Nylon Strap

Deze beige met rood, zwart en witte NATO band is gemaakt van extra sterk geweven nylon. Alle randen en gaten zijn door middel van laser gesealed, waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft.

€12,50