Vlindersluiting voor Horlogeband - Goud RVS

Vlindersluiting voor Horlogeband - Goud RVS
Vlindersluiting voor Horlogeband - Goud RVS Vlindersluiting voor Horlogeband - Goud RVS Vlindersluiting voor Horlogeband - Goud RVS

    Opties

€21,50
 In winkelmandje

Een zeer fraaie goudkleurig gecoate roestvrijstalen dubbele vlindersluiting voor aan een horlogeband met een gespmaat van naar keuze 16 tot 22 mm. Het ontsluiten gaat door middel van twee drukkers aan weerskanten van de vouwsluiting. Deze merkloze horlogebandsluiting kan aan iedere normale lederen horlogeband worden bevestigd.

Bij de sluiting zit een bandpen ter bevestiging aan de band. Let u er bij uw bestelling op dat de afmeting van deze sluiting de breedte van uw horlogeband aan de gespkant moet hebben? In veel gevallen is een horlogeband aan de gespkant smaller dan aan de horlogekant.

Type sluiting dubbele vlindersluiting
Materiaal sluiting roestvrij staal

Aanbevolen producten

TW Steel Horlogebandje VS12, VS14 Grijs Canvas 24mm

De originele vervangende grijze TW Steel TWS604 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel VS12 en VS14 (Volante), maar ook zeer geschikt voor alle andere TW Steel horloges met een 24 millimeter band.

€48,00

TW Steel Universeel Horlogebandje Grijs Suede Leer

De originele vervangende TW Steel horlogeband (TWS49 en TWS50) van grijs suede leer met studs (popnagels) en roestvrijstalen uiteinden, gemaakt voor TW Steel Canteen horloges, maar ook zeer geschikt voor alle andere horloges met een 22 en 24 millimeter band

€72,00 €32,00