Vlindersluiting voor Horlogeband - Goud RVS

Vlindersluiting voor Horlogeband - Goud RVS
Vlindersluiting voor Horlogeband - Goud RVS Vlindersluiting voor Horlogeband - Goud RVS Vlindersluiting voor Horlogeband - Goud RVS

    Opties

€21,50
 In winkelmandje

Een zeer fraaie goudkleurig gecoate roestvrijstalen dubbele vlindersluiting voor aan een horlogeband met een gespmaat van naar keuze 16 tot 22 mm. Het ontsluiten gaat door middel van twee drukkers aan weerskanten van de vouwsluiting. Deze merkloze horlogebandsluiting kan aan iedere normale lederen horlogeband worden bevestigd.

Bij de sluiting zit een bandpen ter bevestiging aan de band. Let u er bij uw bestelling op dat de afmeting van deze sluiting de breedte van uw horlogeband aan de gespkant moet hebben? In veel gevallen is een horlogeband aan de gespkant smaller dan aan de horlogekant.

Type sluiting dubbele vlindersluiting
Materiaal sluiting roestvrij staal

Aanbevolen producten

Diesel DZ1717 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1717. De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

€38,50

Diesel DZ7317 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7317  (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€38,50

Diesel DZ7388 Horlogeband Camo Canvas

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7388 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€34,95