a.b.art Horlogeband serie D DL ES Oranje 21 mm

a.b.art Horlogeband serie D DL ES Oranje 21 mm
a.b.art Horlogeband serie D DL ES Oranje 21 mm a.b.art Horlogeband serie D DL ES Oranje 21 mm a.b.art Horlogeband serie D DL ES Oranje 21 mm

    Opties

€32,00
 In winkelmandje

Een originele vervangende horlogeband voor a.b.art horloges - maar ook zeer geschikt voor horloges van andere merken die een dunne 21 millimeter band kunnen gebruiken. Deze band wordt gebruikt voor a.b.art horloges uit de series D, DL en ES.

Deze horlogeband is gemaakt van oranje kalfsleer (a.b.art kleurcode 1.1)  voorzien van gladde kalfsleder structuur. De band komt aan een glanzend gepolijst stalen gesp met a.b.art  logo, die dezelfde breedte heeft als de band aan het horloge. Het bandje is zeer dun: 2,5 millimeter aan de horlogekant en 2 millimeter bij de gesp.

Zoals bij al onze horlogebanden krijgt u bij deze a.b.art horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk a.b.art
Type D/DL/ES
Code 1.1
Kleur oranje
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering leer
Lengte excl. gesp 193 mm
Lengte gesp-/gatenkant 73/120 mm
Dikte horlogekant/punt 2,5/2 mm
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting staal
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht nee
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt nee
Prijscategorie 25,- tot 40,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ3036 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ3036. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€42,00

Diesel DZ4330 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4330. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€42,00