a.b.art Horlogeband serie K/KL/KLD Ecru 18 en 20 mm

a.b.art Horlogeband serie K/KL/KLD Ecru 18 en 20 mm
 

    Opties

€36,00
 In winkelmandje

Een originele vervangende horlogeband voor a.b.art horloges - maar ook zeer geschikt voor horloges van andere merken die een dunne 18 of 20 millimeter band kunnen gebruiken. Deze banden worden gebruikt voor a.b.art horloges uit de series K (18 mm) en KL en KLD (20 mm).

Deze horlogeband is gemaakt van ecru kalfsleer (a.b.art kleurcode 1.3)  voorzien van matte structuur. De band komt aan een mat stalen gesp, die dezelfde breedte heeft als de band aan het horloge. Het bandje is zeer dun: 2,5 millimeter aan de horlogekant en 2 millimeter bij de gesp.

Zoals bij al onze horlogebanden krijgt u bij deze a.b.art horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk a.b.art
Type KL/KLD
Code 1.3
Kleur bruin - licht
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur mat
Voering leer
Lengte excl. gesp 193 mm
Lengte gesp-/gatenkant 73/120 mm
Dikte horlogekant/punt 2,5/2 mm
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting staal
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht nee
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt nee
Prijscategorie 25,- tot 40,-

Aanbevolen producten

La Royale Valigia Carbon Horlogekoffer - 10 horloges

Een kwalitatief hoogwaardige horlogekoffer met lederen carbon-look van het Nederlandse merk "La Royale". De La Royale Valigia kan tot 10 horloges herbergen en heeft een handvat aan de achterkant om makkelijk gedragen te worden

€59,95

TW Steel Maverick Horlogebandje MS2 Bruin 24mm

De originele vervangende bruine TW Steel TWS702 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel MS2 (Maverick), maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 24 millimeter band.

€114,00

TW Steel Maverick Horlogebandje MS23, MS25 Bruin 22mm

De originele vervangende bruine TW Steel TWS711 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel MS23 en MS25 (Maverick), maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 22 millimeter band.

€114,00