a.b.art Horlogeband serie K/KL/KLD Ecru 18 en 20 mm

a.b.art Horlogeband serie K/KL/KLD Ecru 18 en 20 mm
 

    Opties

€36,00
 In winkelmandje

Een originele vervangende horlogeband voor a.b.art horloges - maar ook zeer geschikt voor horloges van andere merken die een dunne 18 of 20 millimeter band kunnen gebruiken. Deze banden worden gebruikt voor a.b.art horloges uit de series K (18 mm) en KL en KLD (20 mm).

Deze horlogeband is gemaakt van ecru kalfsleer (a.b.art kleurcode 1.3)  voorzien van matte structuur. De band komt aan een mat stalen gesp, die dezelfde breedte heeft als de band aan het horloge. Het bandje is zeer dun: 2,5 millimeter aan de horlogekant en 2 millimeter bij de gesp.

Zoals bij al onze horlogebanden krijgt u bij deze a.b.art horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk a.b.art
Type KL/KLD
Code 1.3
Kleur bruin - licht
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur mat
Voering leer
Lengte excl. gesp 193 mm
Lengte gesp-/gatenkant 73/120 mm
Dikte horlogekant/punt 2,5/2 mm
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting staal
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht nee
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt nee
Prijscategorie 25,- tot 40,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ1234 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1234. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€44,00

Diesel DZ1725 Horlogeband Denim

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1725 . De band is gemaakt van grijs denim en komt met een originele Diesel gesp.

€44,00

TW Steel Horlogebandje VS21, VS23 Groen Canvas 22mm

De originele vervangende groene TW Steel TWS609 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel VS21 en VS23 (Volante), maar ook zeer geschikt voor alle andere TW Steel horloges met een 22 millimeter band.

€48,00