a.b.art Horlogeband serie KL/KLD Ecru 20 mm

a.b.art Horlogeband serie KL/KLD Ecru 20 mm
 

    Opties

€36,00
 In winkelmandje

Een originele vervangende horlogeband voor a.b.art horloges - maar ook zeer geschikt voor horloges van andere merken die een platte 20 millimeter band kunnen gebruiken. Deze banden worden gebruikt aan a.b.art horloges uit de series KL en KLD.

Deze horlogeband is gemaakt van ecru kalfsleer (a.b.art kleurcode 1.3)  voorzien van matte structuur. De band komt aan een mat stalen gesp, die dezelfde breedte heeft als de band aan het horloge. Het bandje is zeer plat: 2,5 millimeter aan de horlogekant en 2 millimeter bij de gesp.

Zoals bij al onze horlogebanden krijgt u bij deze a.b.art horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk a.b.art
Type KL/KLD
Code 1.3
Kleur bruin - licht
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur mat
Voering leer
Lengte excl. gesp 193 mm
Lengte gesp-/gatenkant 73/120 mm
Dikte horlogekant/punt 2,5/2 mm
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting staal
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht nee
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt nee
Prijscategorie € 25,- tot € 40,-

Aanbevolen producten

Fossil ME3091 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer ME3091 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00