a.b.art Horlogeband serie E Staal 26 mm

a.b.art Horlogeband serie E Staal 26 mm
a.b.art Horlogeband serie E Staal 26 mm a.b.art Horlogeband serie E Staal 26 mm a.b.art Horlogeband serie E Staal 26 mm

    Opties

€69,00
 In winkelmandje

De originele 26 mm brede vervangende stalen horlogeband voor a.b.art horloges uit de serie E. De a.b.art horlogeband is gemaakt van roestvrijstalen schakels en kan zelf worden ingekort.

Zoals bij al onze horlogebanden krijgt u bij deze a.b.art horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk a.b.art
Type E
Code 09933
Structuur mat
Materiaal sluiting staal
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht ja
Land van herkomst Zwitserland
Handgemaakt nee
Prijscategorie 40,- tot 75,-

Aanbevolen producten

Buffalo Kalfslederen Horlogebandje Bruin

Dit horlogebandje is gemaakt van extra soepel kalfsleder met een buffel patroon. Het mooie horlogebandje is in het midden licht gevuld en is voorzien van easy-change bandpennen, waardoor voor het vervangen van de horlogeband geen gereedschap meer nodig is

€16,95

TW Steel Horlogebandje CS76 Zwart 24mm

De originele vervangende zwarte TW Steel TWS76 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel CS76 (Canteen), maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 24 millimeter band

€78,00