Eulit Two Piece Perlon Horlogeband Palma Pacific Marineblauw

Eulit Two Piece Perlon Horlogeband Palma Pacific Marineblauw
 

    Opties

€19,90
 In winkelmandje

De "Two Piece" Eulit Palma Pacific is een van perlon gemaakte horlogeband, die echter net als een normale horlogeband bestaat uit twee delen, en niet uit één stuk, zoals gebruikelijk is bij perlon horlogebanden. Deze horlogeband heeft een dubbele RVS gesp, waardoor het uiteinde van de horlogeband extra goed op zijn plaats blijft zitten.

Dankzij oppervlakteverzegeling is de band beschermd tegen vuil en vocht en daardoor uiterst duurzaam en bestendig. De in Duitsland gemaakte perlon band is vervaardigd uit sterk geweven perlon (polyamide). De uiteinden zijn door middel van hitte gesealed waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze band gratis bandpennen, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld, het en kan van een bandje van een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Eulit
Type perlon
Materiaal perlon
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht ja
Land van herkomst Duitsland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ1178 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1178. De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

€44,00

Diesel DZ4287 Horlogeband Zwart Rubber

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4287 . De band is gemaakt van zwart rubber en komt met een originele Diesel gesp.

€36,00