Hirsch Kansas Horlogebandje Buffelgrain Goudbruin

Hirsch Kansas Horlogebandje Buffelgrain Goudbruin
Hirsch Kansas Horlogebandje Buffelgrain Goudbruin Hirsch Kansas Horlogebandje Buffelgrain Goudbruin Hirsch Kansas Horlogebandje Buffelgrain Goudbruin

    Opties

€24,90
 In winkelmandje

De Hirsch Kansas is een klassieke tijdloze horlogeband van kalfsleer met buffelreliëf met een krachtige opvulling en een ton-sur-ton naad. De horlogeband draagt aangenaam op de huid dankzij het zachte softglove voeringleer. De Hirsch Kansas combineert een tijdloos design met een dagelijkse geschiktheid. Een competente begeleider, passend om elke pols en bij praktisch elke horloge.

Deze Hirsch Kansas horlogeband is verkrijgbaar (=✔) in de volgende maten:

Breedte band in mm:

16

18

20

22

Breedte band bij gesp (mm):

14

16

18

20
Dikte band aan kast (mm): 2,7 3,0 3,3 3,6

Lengtemaat*

 

 

 

 
L - 20 cm (8/12)

 

* De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Hirsch
Type Kansas
Code 1502070
Kleur bruin - licht
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur buffel
Voering leer
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Dikte horlogekant/punt zie tabel
Gevuld licht
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting staal - antiallergisch
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot € 25,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ4312 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4312. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€44,00

Diesel DZ5408 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ5408 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€44,00

TW Steel Horlogebandje VS2, VS4, VS8 Zwart Canvas 24mm

De originele vervangende zwarte TW Steel TWS608 horlogeband met studs (popnagels) gemaakt voor de TW Steel VS2, VS4 en VS8 (Volante), maar ook zeer geschikt voor alle andere TW Steel horloges met een 24 millimeter band

€48,00