Hirsch Kansas Horlogebandje Buffelgrain Zwart Rood Stiksel

Hirsch Kansas Horlogebandje Buffelgrain Zwart Rood Stiksel
Hirsch Kansas Horlogebandje Buffelgrain Zwart Rood Stiksel Hirsch Kansas Horlogebandje Buffelgrain Zwart Rood Stiksel Hirsch Kansas Horlogebandje Buffelgrain Zwart Rood Stiksel

    Opties

€24,90
 In winkelmandje

De Hirsch Kansas is een klassieke tijdloze horlogeband van kalfsleer met buffelreliëf met een krachtige opvulling en rode naad. De horlogeband draagt aangenaam op de huid dankzij het zachte softglove voeringleer. De Hirsch Kansas combineert een tijdloos design met een dagelijkse geschiktheid. Een competente begeleider, passend om elke pols en bij praktisch elke horloge.

Deze Hirsch Kansas horlogeband is verkrijgbaar (=✔) in de volgende maten:

Breedte band in mm:

16

18

20

22

Breedte band bij gesp (mm):

14

16

18

20
Dikte band aan kast (mm): 2,7 3,0 3,3 3,6

Lengtemaat*

 

 

 

 
L - 20 cm (8/12)

 

* De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk Hirsch
Type Kansas
Code 1502051
Kleur zwart
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur buffel
Voering leer
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Dikte horlogekant/punt zie tabel
Gevuld licht
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting staal - antiallergisch
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt nee
Prijscategorie tot € 25,-

Aanbevolen producten

Michael Kors MK2576 Horlogeband Paars Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2576 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00

Michael Kors MK8152 Horlogeband Zwart Rubber

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK8152 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00

Hirsch Crocograin Horlogebandje Wijnrood

De Hirsch Crocograin is de horlogeband voor liefhebbers van klassieke lederen horlogebanden: eersteklas natuurleder met een perfect aandoende krokodillenprint.

€29,90