Hirsch Speed Horlogeband voor TAG Heuer Vouwsluiting Zwart Rood Stiksel

Hirsch Speed Horlogeband voor TAG Heuer Vouwsluiting Zwart Rood Stiksel
 

    Opties

€129,00 €159,00
 In winkelmandje

De Hirsch Speed is een horlogebandje dat qua maten exact past aan TAG Heuer horloges met vouwsluiting: een vouwsluiting waarbij het einde van de lange bandhelft onder de vouwsluiting door loopt. Daarnaast past de band aan ieder horloge van een ander merk met een normale rechte aanzet.

Deze Hirsch Speed is gemaakt van Italiaans kalfsleer met een buitengewoon fijne nerf. Met de Hirsch Rembordé-technologie is het kalfsleer naadloos bevestigd aan het zeer soepele Oysterglove voeringleder.

De horlogebanden voor TAG Heuer vouwsluiting hebben twee maten die van belang zijn: de breedte van de band aan het horloge (het eerste getal bij de keuze) en de breedte van de band bij de bevestiging aan de vouwsluiting (het tweede getal bij de keuze). Heeft u bijvoorbeeld een horlogeband die bij het horloge 22 millimeter breed is en bij de bevestiging aan de vouwsluiting 18 mm, dan kiest u "22-18 mm". U kunt de verschillende mogelijkheden in de tabel hieronder vinden.

Deze Hirsch Speed is verkrijgbaar (=) in de volgende maten:

Breedte band in mm 18 19 19 20 20 21 22
Breedte band bij vouwsluiting (mm) 16 16 18 16 18 18 18
Dikte band bij kast (mm) 4,3 4,3 5,5 4,3 5,5 5,5 5,5
Dikte band bij vouwsluiting (mm) 2,0 2,0 3,0 2,0 3,0 3,0 3,0
Lengtemaat*              
L - 19 cm (105/85 mm)

* De lengtemaat is de totale lengte van de gesp- en gatenkant bij elkaar opgeteld – zonder de gesp of het horloge meegemeten.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogeband twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf per bandje afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk Hirsch
Type Speed
Code 07502452
Kleur zwart
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur glad
Voering Oysterglove
Lengte excl. gesp zie tabel
Lengte gesp-/gatenkant zie tabel
Dikte horlogekant/punt zie tabel
Gevuld ja
Type sluiting vouwsluiting
Materiaal sluiting antiallergisch RVS
Breedte bij sluiting zie tabel
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt ja
Prijscategorie 75,- en meer

Aanbevolen producten

Fossil ME3095 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer ME3095 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€50,00

Vintage NATO G10 Military Nylon Strap

Deze beige met rood, zwart en witte NATO band is gemaakt van extra sterk geweven nylon. Alle randen en gaten zijn door middel van laser gesealed, waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft.

€12,95