Navy Blue ZULU Extreme Premium Nylon Strap

Navy Blue ZULU Extreme Premium Nylon Strap
 

    Opties

€15,50
 In winkelmandje

De ZULU Extreme horlogebanden van NATOS.com zijn gemaakt van kruislings geweven nylon met 316L roestvrijstalen gespen en bandhouders. ZULU Extreme banden zijn gemaakt zoals traditionele ZULU banden maar dan met een extra veiligheidsflap, zoals bij NATO banden. Alle gewrichten zijn eerst met laser gesloten en daarna gestikt, om de band maximale sterkte te geven.

Door het gebruikte materiaal zijn ZULU horlogebanden beter waterbestendig en ze drogen sneller en door de ˜heavy duty" ZULU stalen hardware zijn ZULU Extreme banden uitermate geschikt voor extreme sporten en een extreme lifestyle.

ZULU banden zijn iets dikker dan NATO horlogebanden, ze zijn daardoor eerder geschikt voor grotere (duik)horloges en minder voor dress-watches.

Breedte band in mm: 20 22 24
Breedte band bij gesp (mm): 20 22 24
Dikte band aan kast (mm): 1,5 1,5 1,5
Lengtemaat      
L - 29 cm, polsmaat 15,5 - 24 cm

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze band gratis bandpennen, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld, het en kan van een bandje van een andere breedte zijn gemaakt.

Merk NATOS.com
Type ZULU
Kleur blauw
Materiaal nylon (nato/zulu)
Structuur geweven
Lengte excl. gesp zie omschrijving
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting als band
Waterdicht ja
Prijscategorie tot € 25,-

Aanbevolen producten

Michael Kors MK8416 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK8416 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00