NIMA Atelier Seth Kalfslederen Armband met Vouwsluiting Zwart

NIMA Atelier Seth Kalfslederen Armband met Vouwsluiting Zwart
NIMA Atelier Seth Kalfslederen Armband met Vouwsluiting Zwart NIMA Atelier Seth Kalfslederen Armband met Vouwsluiting Zwart NIMA Atelier Seth Kalfslederen Armband met Vouwsluiting Zwart

    Opties

 In winkelmandje

NIMA Atelier maakt horlogebanden die niet alleen solo, maar ook in combinatie met een horloge erg mooi staan. Het Oostenrijkse merk is gelieerd aan Hirsch (horlogebanden) en laat haar kwalitatief hoogwaardige armbanden dan ook door Hirsch maken.

De NIMA Atelier Seth armband is gemaakt van fijn, natuurlijk gestructureerd kalfsleer, dat vezeldiep in het vat geverfd is. De voering is gemaakt van Hirsch Silkglove voeringsleer, dat bewezen prettig en soepel aan de huid zit.

De 10 millimeter brede armband heeft een vouwsluiting waardoor de armband makkelijk aan en uit te doen is én de armband in lengte verstelbaar maakt. De NIMA Atelier Seth armband is daardoor geschikt voor polsen met een omtrek van 16 tot 20,5 centimeter.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. De armband op de foto dient als voorbeeld.

Merk NIMA Atelier
Type Seth
Code 86200250
Kleur zwart
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur licht generfd
Voering Silkglove
Lengte excl. gesp zie tekst
Lengte gesp-/gatenkant 225 mm
Dikte horlogekant/punt 2,6 mm
Gevuld ja
Type sluiting vouwsluiting
Materiaal sluiting antiallergisch staal
Breedte bij sluiting 10 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt nee
Prijscategorie € 40,- tot € 75,-

Aanbevolen producten

Diesel DZ1731 Horlogeband Wit Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1731 . De band is gemaakt van wit leer en komt met een originele Diesel gesp.

€44,00

Hirsch Scandic Horlogebandje Paars Kalfsleer

Een pure, prachtige kalfslederen band in de stijl van modern design: met opzet minimalistisch van vorm, modern parallel ontwerp en een karakteristiek rond uiteinde.

€29,90 €19,90