NIMA Atelier Seth Kalfslederen Armband met Vouwsluiting Oranje

NIMA Atelier Seth Kalfslederen Armband met Vouwsluiting Oranje
NIMA Atelier Seth Kalfslederen Armband met Vouwsluiting Oranje NIMA Atelier Seth Kalfslederen Armband met Vouwsluiting Oranje NIMA Atelier Seth Kalfslederen Armband met Vouwsluiting Oranje

    Opties

 In winkelmandje

NIMA Atelier maakt horlogebanden die niet alleen solo, maar ook in combinatie met een horloge erg mooi staan. Het Oostenrijkse merk is gelieerd aan Hirsch (horlogebanden) en laat haar kwalitatief hoogwaardige armbanden dan ook door Hirsch maken.

De NIMA Atelier Seth armband is gemaakt van fijn, natuurlijk gestructureerd kalfsleer, dat vezeldiep in het vat geverfd is. De voering is gemaakt van Hirsch Silkglove voeringsleer, dat bewezen prettig en soepel aan de huid zit.

De 10 millimeter brede armband heeft een vouwsluiting waardoor de armband makkelijk aan en uit te doen is én de armband in lengte verstelbaar maakt. De NIMA Atelier Seth armband is daardoor geschikt voor polsen met een omtrek van 16 tot 20,5 centimeter.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. De armband op de foto dient als voorbeeld.

Merk NIMA Atelier
Type Seth
Code 86200276
Kleur oranje
Materiaal leer
Soort leer kalfsleer
Structuur licht generfd
Voering Silkglove
Lengte excl. gesp zie tekst
Lengte gesp-/gatenkant 225 mm
Dikte horlogekant/punt 2,6 mm
Gevuld ja
Type sluiting vouwsluiting
Materiaal sluiting antiallergisch staal
Breedte bij sluiting 10 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Oostenrijk
Handgemaakt nee
Prijscategorie € 40,- tot € 75,-

Aanbevolen producten

Michael Kors MK8385 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK8385 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00

Michael Kors MK2289 Horlogeband Wit Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2289 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€55,00