Duikhorlogeband "No Decompression Limits" - Set 5 Kleuren

Duikhorlogeband "No Decompression Limits" - Set 5 Kleuren
 

    Opties

€64,95 €76,75
 In winkelmandje

Het duikhorlogebandje van het type dat onder anderen op Citizen Promaster en Seiko duikhorloges gebruikt wordt (deze band is niet door Seiko of Citizen gemaakt) gemaakt van rubber, in een set van 5 kleuren: zwart, wit, blauw, oranje en rood.

Op de banden zijn de No Decompression Limits (N.D. Limits) afgedrukt, als hulpmiddel voor de duiker. Deze tabel geeft aan hoe lang een duiker gemiddeld op een bepaalde diepte kan blijven, zonder bij het opduiken rekening te hoeven houden met decompressie pauzes.

De horlogebanden zijn beschikbaar in breedtes 18, 20, 22 en 24 mm, waarna het bandje aan beide zijden ruim één tot twee mm breder wordt, voordat het overgaat in een golfpatroon. Aan elke band zit een roestvrijstalen gesp.

Zoals bij al onze banden krijgt u bij deze horlogebanden vijf keer twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw banden optimaal aan uw horloges te kunnen bevestigen.

* Omdat rubber een natuurproduct is, kan de kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Type No Decompression
Materiaal rubber/silicone
Structuur glad
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting RVS
Breedte bij sluiting -2 mm
Waterdicht ja
Land van herkomst Duitsland
Handgemaakt nee