TW Steel Horlogebandje CEO Tech Blauw Rubber 44mm

TW Steel Horlogebandje CEO Tech Blauw Rubber 44mm
 

    Opties

€79,00
 In winkelmandje

De alternatieve vervangende TW Steel horlogeband (referentie CEB4019) geschikt voor alle TW Steel CEO Tech en CEO Diver horloges met een 44 millimeter kast, en voor de CE4003 CEO Tech Kivanc en de CE4007 CEO Tech Kelly Rowland in het bijzonder, gemaakt van blauw rubber. 

De horlogeband is 30 millimeter breed aan de kast en 19,5 centimeter lang (zonder de gesp meegemeten) . Aan de band zit een originele PVD rosegouden roestvrijstalen TW Steel gesp. Als u de maat van uw horlogebandje niet zeker weet, leest u dan hier hoe u deze makkelijk zelf kunt opmeten.

Wij zijn officieel verkooppunt van TW Steel horlogebandjes. Zoals bij al onze horlogebanden, krijgt u bij dit horlogebandje twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk TW Steel
Code CEB4019
Lengte excl. gesp 195 mm
Lengte gesp-/gatenkant 75/120 mm
Dikte horlogekant/punt 7/4 mm
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Michael Kors MK8440 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK8440 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00